07 Aprilie 2016
1920 accesări
0 comentarii

Ce bucate punem pe masa de Paşte? Cum să preparăm mâncare sănătoasă şi totodată să ne impresionăm musafirii la masa de Paşte? Răspunsul la întrebări îl puteţi afla la Workshop-ul „Delicii vegane pentru ziua de Paşti”.

Tania Bordianu, invitată specială, va oferi sfaturi, în cadrul workshop-ului, care se adresează atât persoanelor raw-vegane, cât şi celor ce doresc să pregătească surprize musafirilor, cu bucate sănătoase şi gustoase.


„Seminarul va avea loc sâmbătă, 9 aprilie, 2016, la Cămara cu Merinde, începând cu ora 14:00, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. La acest atelier culinar o veţi întâlni pe Tania Bordianu, care ne va propune reţete uşor de preparat şi sănătoase, pentru ca Sărbătorile Pascale să fie unele deosebite şi din punct de vedere culinar”, a declarat Simona Chimişliu, organizatoarea evenimentului.

Taguri articol: diete stil de viaţă sănătos sfaturi sărbători raw vegan

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Articol publicat de Vali PAPATANASIU