03 Iulie 2017
7081 accesări
0 comentarii

Mai multe studiimedicinale arată că usturoiul este un antibiotic natural. Consumat pe stomacul gol, de preferinţăînainte de micul dejun, luptă cu bacteriile nocive care se află în stomac.


Consumat pe stomacul gol, usturoiul ajută la prevenirea şi tratarea bolilor respiratorii. Puţine persoane cunosc, însă, beneficiile consumului de usturoi pe stomacul gol.

În Egipt, era utilizat ca fortifiant, îi erau cunoscute proprietăţile de antiseptic, vermifug şi antidot contra turbării şi a muşcăturilor de viperă. De altfel, usturoiul are o reputaţie excelentă atunci când vine vorba de tratarea şi ameliorarea bolilor de inimă precum atacul de cord sau hipertensiune.

Atenţie, însă!Usturoiul nu vindeca diabetul şi nu trebuie folosit fără permisiunea medicului. Totuşi, acesta poate fi un factor adjuvant pentru scăderea glicemiei şi, astfel, se poate controla boala.

Totodată, persoanele care mănâncă usturoi crud de cel puţin două ori pe săptămână au un risc cu 44% mai scăzut de a face cancer de gât.

Taguri articol: remedii naturiste beneficii boala boli cancer glicemie hipertensiune stomac inima

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii