30 Septembrie 2015
3763 accesări
1 comentariu

3 sau 4 morcovi

O ceapă

Ulei

Zeamă de lămâie sau oțet

Sare

O legătură pătrunjel verde

Câteva măsline

Un ardei gras

Morcovii se curăță, se dau prin răzătoarea mare și se pun într-un castron. Ceapa se curăță, se dă prin răzătoarea mare sau se taie mărunt, se adaugă peste morcov, amestecându-se bine. Se adaugă, după gust, sare, ulei, zeama de lămâie sau oțetul. Se garnisește cu ardei gras tăiat fâșii, măsline și frunze de pătrunjel verde, servindu-se la 10 – 15 minute de la preparare.

Taguri articol: salate reţete culinare morcov ardei masline

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

1 comentariu

31 iulie 2016
maria
diete

mmm... interesanta aceasta salata cu morcovi, cred ca voi incerca si eu. Pana acum am consumat morcovii doar sub forma de suc, dupa ce am citit beneficiile pe care le poate avea aceasata radacinoasa sub forma de suc pe un site (http://dieta.onlines.ro/) Am gasit si cateva retete de salate pe care am inceput sa le pun in practica, reusind sa scap de 5 kg in 3 saptamani.