28 Martie 2017
10527 accesări
0 comentarii

Se apropiere sezonul estival, iar fiecare dintre noi ne dorim să arătăm cât mai bine atunci când ne vom etala corpul pe plajă. Mulţi dintre noi mergem la sală, facem sport în aer liber, însă ne dăm seama că acele kilograme în plus totuşi nu vor să dispară şi nu înţelegem de ce.

Unul dintre cei mai cunoscuţi nutriţionişti din România, constănţeanul Alec Blenche, afirmă că în procesul de slăbire, sportul reprezintă doar un procent important, care accelerează metabolismul, însă dacă nu valorificăm mişcarea cu o alimentaţie potrivită, vom observa că tot efortul nostru a fost în zadar.

„Corpul uman este o maşinărie perfectă. Însă ca orice maşinărie, dacă nu este întreţinută şi alimentată cu un combustibil de calitate, în final, se va deteriora. Programul, gratuit, «FitU-Fii TU! Slăbeşte sănătos by Bistraw Verde Viu» este bazat pe ideea de a oferi corpului un astfel de combustibil superior, adică o alimentaţie bogată în nutrienţi de calitate ce va susţine şi va ajuta corpul în autoreglare şi autovindecare”, afirmă specialistul.

Pentru a ne pregăti de sezonul estival, renumitul nutriţionist lansează astăzi, 28 martie, începând cu ora 18:00, la Hotel Iaki din Mamaia, programul„FitU - Fii TU! Slăbeşte Sănătos! By Bistraw Verde Viu”, cu acces gratuit. Programul are ca scop pierderea în greutate dar şi deprinderea unui stil de viaţă sănătos, care să elibereze corpul de povara kilogramelor şi a lipsei de energie şi poftă de viaţă. De asemenea, poate fi standard sau personalizatîn funcţie de evoluţie şi nevoia oamenilor şi va trece prin patru etape a câte o săptămână: Echilibrare (o alimentaţie noninflamatorie, bogată în nutrienţi de calitate); Detoxifiere (alimente care susţin detoxifierea corpului); Stabilizare (refacerea florei intestinale şi a tractului digestiv); Eliberare (schimbarea obiceiurilor alimentare).

Intrarea este gratuită şi se face numai pe bază de înregistrare, la numărul de telefon 0733.93.55.58.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii