Cine iubeşte carnea nu poate refuza niciodată o friptură bună. De aceea, vă propunem o friptură din cotlete de porc la cuptor. Ingrediente: 3 cotlete de porc 4 cartofi O rosie O jumatate de conserva de ciuperci 3 linguri de ...
Vremea s-a răcit, iar timpul petrecut în bucătărie a crescut. Iată o reţetă de fursecuri, foarte uşor de preparat, într-un timp relativ scurt: Iată ce ingrediente sunt necesare: 200 gr unt 2 gălbenuşuri 100 gr zahăr ...
Termenul medical de colesterol sanguin se referă la două tipuri de lipide: colesterolul LDL, care înseamnă proteine cu densitate ...
Atunci când sunteţi în grabă, aveţi musafiri sau pur şi simplu vreţi să gătiţi ceva gustos, puteţin încerca o ...
Nimic nu poate fi mai bun decât un preparat proaspăt, pregătit în casă din ingrediente de calitate. Exact cum o făceau ...
Vrei să pregăteşti cea mai gustoasă dulceaţă de smochine? Ai aici reţeta! Ingrediente: 3 kg. smochine proaspete, coapte bine 1,5 kg. zahar 150 ml. vin rosu sec 150 ml. apa 1, 1/2 lamai (coaja galbena si zeama) 1 baton de ...
Ingrediente Pui cu ardei 800 gr carne de pui (4 pulpe superioare) 4 ardei grasi (2 rosii, 1 verde inchis si 1 galben) 1 ceapa mare (cca 200 gr) 5 catei de usturoi 1 lingura pasta de rosii 1 rosie medie coapta (cca 150 gr; sau 2 rosii din ...
Ciupercile sunt bogate în proteine şi minerale care ajută la restabilirea echilibrului metabolismului. Având o valoare ...
Ingrediente: 2 kg ceapă, 3 kg ardei gogoşar, 3 kg vinete (coapte), 2 kg roşii proaspete, 1 l ulei, sare de mare. Mod de preparare: ...