Ca la mama acasă! Dulceaţă de smochine, cu vin
Rețete culinare 15 Octombrie 2015

Ca la mama acasă! Dulceaţă de smochine, cu vin

Vrei să pregăteşti cea mai gustoasă dulceaţă de smochine? Ai aici reţeta! Ingrediente: 3 kg. smochine proaspete, coapte bine 1,5 kg. zahar 150 ml. vin rosu sec 150 ml. apa 1, 1/2 lamai (coaja galbena si zeama) 1 baton de scortisoara 1 pastaie de vanilie Etapele pregătirii 1. Smochinele se spala bine, se indeparteaza coditele apoi se taie in felii (depinde de marimea smochinelor, in general 6-8 felii). 2. Intr-o cratita se pune zaharul, se adauga apa si vinul rosu si ...

Citește mai mult

Brioşe cu caşcaval şi ciuperci
Rețete culinare 19 Octombrie 2015

Brioşe cu caşcaval şi ciuperci

Ciupercile sunt bogate în proteine şi minerale care ajută la restabilirea echilibrului metabolismului. Având o valoare nutritivă bogată, pot fi consumate ca aliment de bază, fără să mai fie nevoie să le combinaţi şi cu carne. Reţeta următoare este uşor de preparat şi poate fi consumată de întreaga familie. Aveţi nevoie de următoarele ingrediente: 200 grame de făină, 200 ml lapte, 2 ouă, 2 linguri de ulei, un plic de praf de copt, 100 de grame de ...

Citește mai mult

123