Sfatul medicului
1040 accesări 11 Mai 2016 0 comentarii

O nouă terapie pentru o viaţă "mai fericită": terapia subliminală

Specialiştii susţin că au descoperit şi au aplicat cu succes o metodă revoluţionară: terapia subliminală, care ne ajută să apelăm la partea centrală a fiinţei noastre, cunoscută sub numele de Centrum - Inteligenţă Superioară, element care se află în spatele tuturor reuşitelor noastre, ideilor, dorinţelor şi experienţelor celor mai înalte despre viaţă.
Terapia subliminală este un concept care se bazează pe ideea că personalitatea este alcătuită din mai multe faţete controlate de o parte centrală. Rolul unui psihoterapeut este să îl ajute pe pacient să îşi descopere cauzele problemelor de ordin fizic, emoţional şi comportamental, pentru ca apoi să le rezolve.
„Terapia subliminală s-a dovedit a fi extrem de eficientă atât în tratarea a numeroase afecţiuni, cum ar fi blocaje emoţionale, frici, fobii, anxietate, insomnie, stări de depresie, dureri şi disfuncţii psihosomatice etc., cât şi pentru a atinge potenţialul şi succesul maxim, prin armonizarea resurselor interioare, prin conlucrarea cu centrul fiinţei”, a declarat Angela Nuţu, vicepreşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.