Gătitul este ceea ce ne face umani, spune Richard Wrangham, un primatologist britanic şi profesor de biologie evoluţionistă umană la Universitatea Harvard.Cu ajutorul focului, omul a reuşit, din cele mai vechi timpuri, să prepare hrana, să ...
Ouăle sunt ingrediente de bază în multe mâncăruri. Însă nu de înlocuit. Ele pot fi substituite cu succes de alte ingrediente naturale, la care probabil că nici nu te-ai gândit.Iată câteva sfaturi rapide ...
Nutriţionistul dr. Mihaela Bilic atrage atenţia asupra potenţialului efect nociv al fructelor consumate în exces. Medicul face ...
Ghimbirul este o rădăcină de culoare brun deschis cu calități care o transformă într-o plantă miracol, mai ales datorită ...
Cine a spus că mâncarea sănătoasă nu este şi gustoasă? Dacă vă este poftă de ceva bun şi sănătos, atunci somonul este cea ...
Prepararea, comercializarea şi distribuirea alimentelor nerecomandate preşcolarilor şi şcolarilor este interzisă în incinta unităţilor de învăţământ încă din 2008, potrivit legii. Mai exact, este vorba de alimente ...
Tofu este un aliment care a devenit tot mai popular pe piaţa românească, însă o parte dintre noi suntem încă reticenţi faţă de „brânza de soia”. Contrar credinţei populare, tofu nu este un produs care ...
Mergem prin supermarket, la raionul de fructe-legume, şi vedem nişte autocolante mici lipite pe produse. Se numesc coduri ...
Cine iubeşte carnea nu poate refuza niciodată o friptură bună. De aceea, vă propunem o friptură din cotlete de porc la ...
Vrei să pregăteşti cea mai gustoasă dulceaţă de smochine? Ai aici reţeta! Ingrediente: 3 kg. smochine proaspete, coapte ...
Ingrediente Pui cu ardei 800 gr carne de pui (4 pulpe superioare) 4 ardei grasi (2 rosii, 1 verde inchis si 1 galben) 1 ceapa mare (cca 200 gr) 5 catei de usturoi 1 lingura pasta de rosii 1 rosie medie coapta (cca 150 gr; sau 2 rosii din ...