Vă plac ridichile roșii? Dacă nu le-ați introdus până acum în alimentație, ar trebui să începeți să o faceți. De ce? Pentru că aceste legume mici și roșii aduc un plus de sănătate corpului atunci când sunt consumate cu regularitate. Potrivit dr. Coralia Năstase, în primul rând, acestea sunt foarte indicate împotriva pietrelor la fiere şi rinichi. Așadar, persoanele cu asemenea probleme ar trebui să bea câte şase linguri de ...
Ce tip de legume și fructe consumați în mod frecvent? Proaspete sau congelate? Pentru a înțelege diferența dintre legumele proaspete și cele congelate, este de ajuns să ne gândim la procesul de recoltare și transport. Spre exemplu, dacă legumele ar fi culese atunci când sunt bine coapte, acestea s-ar altera până ar ajunge dintr-o altă țară îndepărtată pe rafturile supermarketurilor de la noi din țară. Prin urmare, fructele și legumele ...
Ghimbirul este o rădăcină de culoare brun deschis cu calități care o transformă într-o plantă miracol, mai ales datorită nivelului ridicat de vitamina C, magneziu și alte minerale.În curele de slăbire sau pentru tratatea simptomelor numeroaselor boli, ceaiul de ghimbir face totdeauna minuni. Capacitatea sa de a calma stomacul deranjat l-a ajutat să câştige faima, iar popularitatea sa a crescut pe măsură de oamenii de ştiinţă îi descopereau ...