Stil de viaţă sănătos
1655 accesări 17 Octombrie 2016 0 comentarii

Îngrijirea marină. Algele, o veritabilă putere naturală

Corpul uman are o capacitate excelentă de absorbţie şi asimilare a elementelor nutritive din apa de mare: oligoelemente, minerale şi vitamine, ducând la creşterea rezistenţei împotriva agresiunilor cotidiene, a stresului şi a oboselii, datorate încărcării ionice negative.

Algele pot conţine în ţesuturile lor de 1.000 ori mai mult iod, de 100 de ori mai mult calciu şi de 10 ori mai mult magneziu decât plantele terestre, conferindu-le veritabile proprietăţi de remineralizare, hidratare şi protecţie anti-radicali liberi, ajutând în acest fel la reechilibrarea funcţiilor vitale ale organismului.

La Centrul „Maetrys Med”, puteţi acum beneficia din plin de binefacerile mării, prin tratamentele corporale, efectuate cu produse cosmetice, bazate doar pe ingrediente naturale marine, create şi produse în Franţa, nordul Bretaniei, peninsula Pen Lan. Acolo se află cea mai mare suprafaţă cu alge din Europa, o zonă conservată de o puritate excepţională.

„În toate produsele este integrată o apă de mare «adevărată», non-desodată, pentru a respecta echilibrul ionic. Algele, folosite la tratamentele din centru, au următoarele proprietăţi: hidratare, nutriţie, regenerare, slăbire, drenaj, detoxifiere, catifelarea pielii, remineralizare. Produsele conţin în proporţie de aproximativ 95% ingrediente naturale”, explică dr. Rodica Mihaela Stanciu, coordonatorul Centrului Maetrys Med.


Un tratament fără cusur

Împachetările corporale cu alge marine reprezintă momente speciale de relaxare şi regenerare a corpului, dar şi veritabile tratamente pentru slăbire, fermitate sau drenaj.

„La Maetrys Med, folosim loţiuni, geluri, maceraţii, măşti calde, în funcţie de tipul tratamentului, care acţionează sinergic, pentru a obţine rezultatele cele mai bune. Astfel, toate produsele marine, combinate cu tehnica tratamentului, etapele şi timpul recomandat, permit un schimb perfect de substanţe la nivelul organismului. Împachetările cu alge pentru slăbit combină ingredienţii de slăbire concentraţi în iod, cu extractele din alge cu efect intens lipolitic. Iniţiază şi menţin o rată constantă de stimulare a metabolismului, acţionând împotriva retenţiei de apă, dar şi asupra sistemului limfatic care cauzează acumularea depozitelor adipoase, permiţând decongestionarea ţesuturilor, cu efecte vizibile, datorită efectelor anti-lipidice”, adaugă specialistul.Cadouri de la „Maetrys Med“

Acest tratament poate fi efectuat singur, dar şi ca parte a unui program complex de slăbit, asociat cu alte tratamente (biostimulare musculară, masaje, radiofrecvenţă etc.). Împachetările cu alge de mare din Bretania ajută pielea să absoarbă substanţele benefice, dar şi să elimine toxinele, garantând detoxifierea organismului, mineralizarea totală şi regenerarea corpului, cu rezultate vizibile. Sunt tratamentele ideale, recomandate nu numai pentru slăbit, dar şi la schimbările de anotimp, relaxează, conferă nutriţie, revitalizează.

Centrul Maetrys Med oferă constănţencelor, împreună cu tratamentele, monitorizare şi evaluări periodice, recomandări nutriţionale, diete şi consiliere pentru un stil de viaţă cât mai sănătos. Toate acestea, într-o atmosferă de bună dispoziţie, caldă, alături de profesioniştii centrului.


„Pentru cei ce doresc să beneficieze de acest tratament, dar şi de alte tratamente, până la data de 20 octombrie, avem oferte speciale la discounturi de excepţie, împreună cu numeroase bonusuri”, a transmis dr. Rodica Mihaela Stanciu.


Pentru mai multe detalii, dar şi programări, puteţi apela numerele de telefon 0735/880.282, 0241/879.466 sau vă puteţi prezenta direct la sediul din b-dul Mamaia nr. 168.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.