Ştiri despre carne

Bărbaţii, cel mai des afectaţi de gută. Care sunt restricţiile pacienţilor

publicat la data de 01 Martie 2017

Guta este o formă de artrită care se manifestă prin episoade dureroase secundare inflamaţiei articulaţiilor. Boala este caracterizată prin durere, edem, roşeată şi căldură locală (inflamaţie), precum şi prin imposibilitatea ...

Mini pacheţele de primăvară, la cuptor

publicat la data de 18 Februarie 2017

Mini pacheţelele de primăvară, gătite la cuptor, sunt ideale pentru acest sfârşit de săptămână. Bucataras.ro ne spune care sunt ingre-dientele necesare pentru această reţetă de vis: 250 g varză, 350 g carne tocată de porc, 1 ...

Mihaela Bilic: „ULEIUL DIN SALATĂ ÎNGRAŞĂ MAI MULT DECÂT SLĂNINA. De ce mâncăm acum grăsime de cocos şi palmier şi contestăm carnea de porc?”

Mihaela Bilic: „ULEIUL DIN SALATĂ ÎNGRAŞĂ MAI MULT DECÂT SLĂNINA. De ce mâncăm acum grăsime de cocos şi palmier şi contestăm carnea de porc?”

Tocăniţa şi ciorba nu sunt un pericol pentru siluetă sau pentru sănătate atâta timp cât sunt gătite în casă, cu ...

"Carnea de porc trebuie consumată în mod excepţional". Care sunt cele mai nocive alimente

Alimentaţia sănătoasă înseamnă un consum echilibrat de alimente. Pentru un stil de viaţă sănătos, trebuie să ţinem cont de ...

Cum ne poate salva viaţa alimentaţia vegetariană

Cum ne poate salva viaţa alimentaţia vegetariană

Alimentaţia veganăşi raw-vegană face multe furori în ultima vreme. Unii spuncă nu este doaro modă, ci un stil de viaţă ...

"Ştergeţi reţetele ce recomandă carne la copiii sub şase luni!"

publicat la data de 14 Martie 2016

Carnea se introduce în meniul copiilor de la vârsta de 10 luni, a explicat medicul Mihaela Bălgrădean, şeful secţiei de Nefrologie a Spitalului „Marie Curie”, în contextul în care doi copii au fost internaţi ...

Grăsimile - să ne ferim sau nu de ele?

publicat la data de 05 Februarie 2016

Ne-am obişnuit să fugim de alimentele grase, mergând pe principiul că suntem ceea ce mâncăm. Teoreticienii în nutriţie au stabilit ani de-a rândul că locul grăsimilor este alături de dulciuri, în vârful ...

Câtă carne consumaţi iarna? V-ar putea face mai rezistenţi la frig

Câtă carne consumaţi iarna? V-ar putea face mai rezistenţi la frig

Iarna, din cauza temperaturilor scăzute, organismul nostru trece prin mai multe schimbări. Are nevoie de mai mulţi nutrienţi pentru a ...

Sfaturi de dietă în perioada sărbătorilor

Sfaturi de dietă în perioada sărbătorilor

Pentru ca organismul să nu se resimtă după mesele copioase din timpul sărbătorilor, specialiştii recomandă cumpătarea. Astfel, se ...

Ce este bine să mănânce copiii. Sfaturi de la specialişti

Ce este bine să mănânce copiii. Sfaturi de la specialişti

Vedem pe stradă sau în şcoli din ce în ce mai mulţi copii obezi. Dincolo de lipsa de mişcare fizică, creşterea în ...

Cotlet de porc la cuptor cu cartofi

publicat la data de 14 Octombrie 2015

Cine iubeşte carnea nu poate refuza niciodată o friptură bună. De aceea, vă propunem o friptură din cotlete de porc la cuptor. Ingrediente: 3 cotlete de porc 4 cartofi O rosie O jumatate de conserva de ciuperci 3 linguri de ...

Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.