Guta este o formă de artrită care se manifestă prin episoade dureroase secundare inflamaţiei articulaţiilor. Boala este caracterizată prin durere, edem, roşeată şi căldură locală (inflamaţie), precum şi prin imposibilitatea ...
Mini pacheţelele de primăvară, gătite la cuptor, sunt ideale pentru acest sfârşit de săptămână. Bucataras.ro ne spune care sunt ingre-dientele necesare pentru această reţetă de vis: 250 g varză, 350 g carne tocată de porc, 1 ...
Tocăniţa şi ciorba nu sunt un pericol pentru siluetă sau pentru sănătate atâta timp cât sunt gătite în casă, cu ...
Alimentaţia sănătoasă înseamnă un consum echilibrat de alimente. Pentru un stil de viaţă sănătos, trebuie să ţinem cont de ...
Alimentaţia veganăşi raw-vegană face multe furori în ultima vreme. Unii spuncă nu este doaro modă, ci un stil de viaţă ...
Carnea se introduce în meniul copiilor de la vârsta de 10 luni, a explicat medicul Mihaela Bălgrădean, şeful secţiei de Nefrologie a Spitalului „Marie Curie”, în contextul în care doi copii au fost internaţi ...
Ne-am obişnuit să fugim de alimentele grase, mergând pe principiul că suntem ceea ce mâncăm. Teoreticienii în nutriţie au stabilit ani de-a rândul că locul grăsimilor este alături de dulciuri, în vârful ...
Iarna, din cauza temperaturilor scăzute, organismul nostru trece prin mai multe schimbări. Are nevoie de mai mulţi nutrienţi pentru a ...
Pentru ca organismul să nu se resimtă după mesele copioase din timpul sărbătorilor, specialiştii recomandă cumpătarea. Astfel, se ...
Vedem pe stradă sau în şcoli din ce în ce mai mulţi copii obezi. Dincolo de lipsa de mişcare fizică, creşterea în ...
Cine iubeşte carnea nu poate refuza niciodată o friptură bună. De aceea, vă propunem o friptură din cotlete de porc la cuptor. Ingrediente: 3 cotlete de porc 4 cartofi O rosie O jumatate de conserva de ciuperci 3 linguri de ...