Clinici şi spitale
7910 accesări 05 August 2016 0 comentarii

Bucurii pentru pacienţii "pitici" din Spitalul Judeţean. Cinema şi loc de joacă la pediatrie

Copiii ce vor fi internaţi la secţia de pediatrie din Spitalul Clinic Judeţeande Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” vor avea parte de o şedere mai plăcută, deoarece acestora li s-a amenajat un loc de joacă, dar şi o sală de cinema.
Sala de mese de la etajul VIII din spital a fost modernizată de către Asociaţia „Dăruieşte Aripi”, implicând încă o dată comunitatea de afaceri a oraşului. Sala este deja funcţională şi deserveşte capacitatea întregii secţii de pediatrie. Cu acordul conducerii spitalului, asociaţia a multiplicat funcţionalitatea acestei încăperi, transformând-o şi în cameră de joacă, sală de mese şi cinema.
„Pentru copiii internaţi în spital care sunt smulşi din normalitatea universului copilăriei, este traumatizant să petreacă chiar şi o zi închişi într-o cameră de spital. Cu această modernizare a sălii de mese pe care am transformat-o şi în sala de cinema şi de joacă, încercăm să îi readucem la normalitate, să uite de ceea ce implică internarea în spital”, a declarat Alina Vasea, fondatoarea „Asociaţiei Dăruieşte Aripi”.

Adaugă comentariul tău

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
Sfatul medicului, boli şi afecţiuni, terapii alternative, dietă şi nutriţie - Revista de sănătate Cuget Liber. Pentru o viaţă sănătoasă.